BAÞKAN SEÇER ‘ARAÇ TESLÝM TÖRENÝ’NE KATILDI
Türkiye Belediyeler Birliði (TBB), 88 belediyeye toplam 90 yeni hizmet aracý daha kazandýrdý.
Hibe edilen araçlar, TBB Baþkan Vekili ve Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer’in katýlýmýyla Ankara’da düzenlenen törenle belediyelere teslim edildi.
Belediyelerin sosyo-ekonomik yapýsý, yüzölçümü, nüfusu ile ihtiyaç ve talepleri esas alýnan hibe programý kapsamýnda; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), AK Parti, DEM Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), ÝYÝ Parti ile Yeniden Refah Partisi’ne (YRP) mensup ve baðýmsýz belediye baþkanlarýnýn yönetimindeki 88 belediyeye toplamda 90 yeni hizmet aracý desteði saðlandý. Törende teslim edilen araçlarla birlikte yeni dönemde 450 belediyeye toplam 619 araç hibe edilmiþ oldu. Teslim edilen hizmet araçlarý; 36 çöp kamyonu, 15 damperli kamyon, 12 ekskavatör, 11 arazöz, 11 kazýcý yükleyici, 3 pikap, 1 cenaze aracý ve 1 greyderden oluþtu.
Seçer yaptýðý konuþmada, “Belediyelere aktarýlan paylarýn artýrýlmasý ve öz gelir kaynaklarýnýn güncel ekonomik koþullara uygun olarak yeniden düzenlenmesi konularýna da deðinen Seçer, bu talebini “Bu olaðanüstü ekonomik sýkýntýlar döneminde bir karar ile, geçici de olsa, merkezi bütçeden aktarýlan paylarýn artýrýlmasý yönünde bir çalýþma yapýlmasýný istiyoruz” sözleriyle ifade etti. Seçer, son olarak belediye baþkanlarýnýn kutsal ve zor bir görev yaptýðýný anýmsatarak, “Vatandaþýn derdine derman olmak, onun acýsýný ve mutluluðunu paylaþmak, her hal ve þartta onunla beraber olmak bana göre bir insan için dünyanýn en büyük servetidir. Böyle deðerli bir görevi yapýyoruz. Hepimizin Allah yar ve yardýmcýsý olsun, hepimizin yolu açýk olsun. Yaptýðýnýz görevlerde baþarýlar diliyorum” dedi.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2026 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA


